Marina Schokkerstrand 20 jaar!

Op 24 juni 2016 vierde MARINA SCHOKKERSTRAND met bewoners, ligplaatshouders en het team in Restaurant Schokkerhaven haar 20 jarige bestaan. Watersportvereniging Schokkerhaven bood de jubilaris een prachtige houten bank aan. Ruim 200 gasten genoten tot in de late uurtjes van een heerlijke bbq en gezellige muziek.

MARINA SCHOKKERSTRAND is de allereerste haven in het rijtje van vijf van De Jachthavengroep met zusterhavens Amsterdam Marina, Rotterdam Marina, Regatta Center Medemblik en Marina Stellendam. Ligplaatshouders van De Jachthavengroep mogen gratis en naar keuze gebruik maken van de zusterhavens.

Marina Schokkerstrand ligt aan het Ketelmeer, een nog rustig watersportgebied aan de oostkant van het IJsselmeer, tussen de IJssel en het IJsselmeer met zowel ruim als beschut vaarwater. Vanuit Marina Schokkerstrand is er voor elk boottype en bij elk weer een boeiend vaardoel.

De goede verbindingen met de Randstad (A6), het Gooi (A27) en Midden-Nederland (A50) maken Marina Schokkerstrand ook per auto uitstekend bereikbaar.

Voor watersporters - jong en oud - die de hectiek van de grote marina´s willen ontlopen en de rust van een jachthaven zoeken met een prachtig natuur- en vaargebied en een heerlijk strand is Marina Schokkerstrand een aanrader!

Plaats hier uw tekst...

Weersverwachting
Nagele

Openingstijden
havenkantoor

 

Dagelijks op afspraak

 

Telefoon 06-23586799

info@marinaschokkerstrand.nl